Opdrachtgevers


De formule van Lekkagewacht.nl is ontwikkeld dakservice te leveren aan een grote diversiteit in opdrachtgevers zoals particulieren, zakelijke instellingen, aannemers bedrijven, klus bedrijven, ZZP onderhoud- bedrijven, loodgieters bedrijven, vastgoed beheerders, VVE administratiekantoren, makelaars en nog vele andere vergelijkbare bedrijven.

Particulieren en zakelijke instellingen zien graag dat dakwerken in vertrouwen verantwoord worden uitgevoerd terwijl het aannemers-bedrijf een strak geregisseerde op weersomstandigheden anti-ciperende samenwerking zoekt zodat taken van de dakdekker naadloos aansluiten op die van andere toeleveranciers in de bouwkolom. Voor klus- en onderhoud bedrijven (met name ook de ZZP ondernemingen) betekent onze discipline een extra kans op timmer- en onderhoudswerk bij gezamenlijke uitvoering van bijvoorbeeld het vernieuwen van een pannendak.

Loodgietersbedrijven beheersen vele facetten van onderhoud aan, in en op panden maar dakwerk blijkt vaak in de praktijk een zodanig specialistische discipline dat dit ook wel -al of niet in samenwerking- wordt uitbesteed aan dakspecialisten.

Vastgoed beheerders en VVE administratiekantoren zien bij dakwerk graag een ruim traject van informatie, intensieve begeleiding en financiële planning omreden dat keuzes door meerdere Verenigde Eigenaren moeten worden ondersteund.

Alle opdrachtgevers hebben gemeen bij Lekkagewacht.nl aanspraak te mogen maken op deugdelijke en betrouwbare dakservice.

Dakservice!

Disclaimer

Vestigingen

Index

Informatie / nieuws over:

Isolatie subsidie Den Haag: Klik hier

Laag BTW tarief isolatie klik hier.

Gratis dakinspectie eigen huis? klik hier.

Gratis daklekkage verhelpen? Klik hier.

Dakdekker vacature klik hier.

Cookies en privacy klik hier.


Lekkagewacht.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder inschrijvingsnummer 27266505


Correspondentie:                            :Lekkagewacht.nl,

Kantoor adres                                 :Lisdodde 16, 2631 DJ Nootdorp.

Email adres                                     :info@lekkagewacht.nl

Mobiele telefoon (Pijnacker e.o.)  :06 288 41 275

Mobiele telefoon (Den Haag e.o.)  :06 380 67 127

BTW/belasting id.                           :NL001233593B65

Disclaimer/Copyright                     :Disclaimer