Disclaimer


De website Lekkagewacht.nl is gebouwd om de aanwezigheid van de organisatie Lekkagewacht.nl in de markt te publiceren en te promoten en om ter zake doende informatie via deze website te publiceren en/of daarvoor te verwijzen naar relevante websites.

Ondanks dat op de website vermeldde informatie zo zorgvuldig als mogelijk is samengesteld en de informatie uit bronnen komt die als betrouwbaar kunnen worden omschreven, kan Lekkagewacht.nl niet instaan voor de juistheid en/of volledigheid van de informatie.

Lekkagewacht.nl attendeert gebruikers op de mogelijkheid dat informatie op de website onaangekondigd kan worden gewijzigd.

Op de website gaat het om algemene informatie welke niet is bedoeld voor specifieke en/of individuele situaties en kan in dat verband niet worden gebruikt als advies.

Voor advies dient steeds informatie te worden ingewonnen direct/rechtstreeks bij (vertegenwoordigers van) Lekkagewacht.nl.


Lekkagewacht.nl kan geen verantwoordelijkheid nemen voor verstrekte informatie van websites waarnaar Lekkagewacht.nl ter informatie verwijst of heeft verwezen.


Bezoekers van de website van Lekkagewacht.nl zijn zelf verantwoordelijk voor een correct gebruik van de website(s) en de verstrekte informatie.


Lekkagewacht.nl kan het storingvrij functioneren van haar website niet garanderen, noch kan Lekkagewacht.nl dat van websites waarnaar wordt verwezen.


De informatie mag niet gedupliceerd worden, noch verveelvoudigd, bewerkt en verspreid anders dan in overeenstemming met het Auteursrecht en/of met schriftelijke toestemming van Lekkagewacht.nl.


Uw suggesties voor verbetering van de site of van de weergegeven informatie vernemen wij graag van u via ons Contactformulier.

Dakservice!

Disclaimer

Vestigingen

Index

Informatie / nieuws over:

Isolatie subsidie Den Haag: Klik hier

Laag BTW tarief isolatie klik hier.

Gratis dakinspectie eigen huis? klik hier.

Gratis daklekkage verhelpen? Klik hier.

Dakdekker vacature klik hier.

Cookies en privacy klik hier.


Lekkagewacht.nl is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder inschrijvingsnummer 27266505


Correspondentie:                            :Lekkagewacht.nl,

Kantoor adres                                 :Lisdodde 16, 2631 DJ Nootdorp.

Email adres                                     :info@lekkagewacht.nl

Mobiele telefoon (Pijnacker e.o.)  :06 288 41 275

Mobiele telefoon (Den Haag e.o.)  :06 380 67 127

BTW/belasting id.                           :NL001233593B65

Disclaimer/Copyright                     :Disclaimer